Reinventant el souvenir i el marxandatge

L’any 2012, la intenció d’en Manel Bonet de fundar una empresa de productes turístics de qualitat es va creuar amb l’antiga afició d’en Martí Abril pels objectes simbòlics, els gàdgets i els souvenirs experimentals. Un emprenedor i un dissenyador gràfic que es van conèixer quan el Manel va descobrir el llibre Barcelona 100 souvenirs, editat per l’Ajuntament de Barcelona, on el Martí havia plasmat gràficament les 100 icones principals de la ciutat. Poc després, David Torrents, dissenyador pluridisciplinari i artista urbà, es va afegir al projecte i va aportar la seva llarga experiència en l’àmbit del disseny cultural.
Amb Flor de Barcelona / Souvenir Singular volem reivindicar la utilitat simbòlica dels souvenirs i dels objectes de marxandatge. Pensem que ciutats com Barcelona tenen el potencial per oferir souvenirs que recreïn la seva iconografia urbana amb una estètica contemporània que deixi constància de la seva riquesa històrica i cultural. Ens dirigim no només al turisme de qualitat que busca productes diferents, sinó també al públic local que anhela trobar imatges no estereotipades de la seva ciutat.

Flor de Barcelona singular & Souvenir Singular son  unes marques registradas creades per Martí Abril, Manel Bonet i David Torrents

Contacte comercial: Manel Bonet T 609 793 732